Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Volvo, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μαξ Μάρτιν: Made by Sweden


Η Volvo προβάλει τη σουηδική της ταυτότητα μέσα από μία νέα δυναμική καμπάνια
Κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας το Νέο Volvo XC60 και ο διάσημος, διεθνής σουηδός ποδοσφαιριστής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
Ζλάταν και XC60 πρωταγωνιστούν σε ένα μικρού μήκους φιλμ, τη μουσική του οποίου έγραψε ο επίσης διάσημος σουηδός συνθέτης και παραγωγός Μαξ Μάρτιν
Η μουσική αποτελεί διασκευή του εθνικού ύμνου της Σουηδίας, στίχους του οποίου απαγγέλει ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκειά του
Το φιλμ γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο και τα social media

 

Τρεις διάσημοι πρεσβευτές της Σουηδίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν με υπερηφάνεια τη χώρα τους στον υπόλοιπο κόσμο. Η αυτοκινητοβιομηχανία Volvo, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο συνθέτης καιμουσικός παραγωγός Μαξ Μάρτινσυνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός μικρού μήκους φιλμ, που πολύ δυναμικά προβάλει τη σουηδική φύση και παραδοσιακό τρόπο ζωής. Μάλιστα, οι δημιουργοί του φιλμ επέλεξαν ως τίτλο τη φράση Made by Sweden (αντί του περισσότερο«αναμενόμενου» και πιο σωστού συντακτικά Made in Sweden), με στόχο να καταδείξουν ότι αυτές ακριβώς οι γεωγραφικές συνθήκες και φιλοσοφία «γέννησαν» αυτή τη μάρκα, αυτόν τον αθλητή, αυτόν τον καλλιτέχνη! Το διάρκειας δύο λεπτών φιλμ, έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο και τα social media ενώ σε μικρότερη χρονικά έκδοση προβάλλεται αυτές τις μέρες και από ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

 

«Σουηδία και Volvo είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Με το φιλμ αυτό θέλουμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο την χαρά και υπερηφάνεια για την καταγωγή της μάρκας. Για μας, είναι αυτή ακριβώς η άγρια ομορφιά της σουηδικής φύσης και η φιλοσοφία των Σουηδών, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα στους άλλους κατασκευαστές στους τομείς της ασφάλειας, του design και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που οδηγός του XC60 στο φιλμ είναι ένας άλλος διάσημος Σουηδός, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τη μουσική έχει γράψει ένας άλλος Σουηδός και μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας, ο Μαξ Μάρτιν», δήλωσε ο Αλαίν Βισσέρ (Alain Visser), Ανώτερος ΑντιπρόεδροςMarketing, Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών στη Volvo Cars.

 

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι κάτι παραπάνω από ο μεγαλύτερος Σουηδός ποδοσφαιριστής της γενιάς του. Στην πατρίδα του θεωρείται πραγματικός «σταρ» του αθλητισμού και όχι μόνο! Γεννήθηκε στη Σουηδία από γονείς βοσνιακής καταγωγής και πολύ σύντομα το ταλέντο του τον οδήγησε σε διεθνή καριέρα. Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε κορυφαίες ομάδες του πλανήτη όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, ηΊντερ, η Μίλαν, ο Άγιαξ ενώ την τρέχουσα περίοδο αγωνίζεται στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν. Πέρα από το γεγονός ότι έχει αναδειχθεί οκτώ φορές ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Σουηδία και είναι ο εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής ομάδας, το γκολ που πέτυχε με ανάποδο ψαλίδι πέρυσι εναντίον της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, βραβεύτηκε από την UEFA ως το γκολ της χρονιάς για την Ευρώπη για το 2013! Στην καριέρα του έχει κερδίσει πολλούς ομαδικούς και ατομικούς τίτλους ενώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο!

 

Ο Μαξ Μάρτιν θεωρείται – όχι άδικα – από τα μεγαλύτερα ονόματα στο μουσικό στερέωμα. Έχει γράψει τραγούδια και έχει κάνει την παραγωγή για διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Britney SpearsBon Jovi,Christina AguileraBryan AdamsCeline DionBackstreet BoysTaylor Swift και άλλους.  

 

Στο φιλμ, μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρωταγωνιστεί και το Νέο Volvo XC60, που ο αθλητής οδηγεί σε χιονισμένα τοπία. Η μουσική που ακούγεται είναι του Μαξ Μάρτιν και αποτελεί μία διασκευή του εθνικού ύμνου της Σουηδίας. Μάλιστα, και οι στίχοι που ακούγονται είναι αυτοί του εθνικού ύμνου, με τον ίδιο τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην απαγγελία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: