Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010


Στο Ford Focus Global Test Drive, όλοι κερδίζουν


Οι μηχανικοί του Ford Focus θα βλέπουν άμεσα τις αντιδράσεις των ενδιαφερόμενων και υποψηφίων πελατών, οι οδηγοί θα παίρνουν μία πρώτη γεύση από την εμφάνιση και οδηγική αίσθηση του επαναστατικού νέου Ford Focus πριν αρχίσουν οι πωλήσεις του. Οι φίλοι του νέου Focus θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετηθούν φιλανθρωπικοί σκοποί.

Το Focus Global Test Drive θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2011 στη Νότια Ευρώπη –θα επιβεβαιωθεί η τοποθεσία τον ερχόμενο μήνα. Θα δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα δοκιμών για να μπορούν οι συμμετέχοντες να πάρουν μία ιδέα από τα παρασκήνια του νέου Ford Focus και να απολαύσουν δυνατές περιπέτειες υψηλών ταχυτήτων. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους χωρίς περιορισμούς.

Ξεκινώντας από σήμερα μέσω της σελίδας του Focus στο Facebook, φίλοι και οπαδοί από όλο τον κόσμο προσκαλούνται να ανεβάσουν βίντεο εξηγώντας γιατί πρέπει να συμμετάσχουν στο πρώτο Focus Global Test Drive. Η διαδικασία αιτήσεων προσκαλεί επίδοξους test drivers για ένα ‘ξεκίνημα πέραν της αυτοκίνησης’, προσφέροντας το (αντίστοιχο για κάθε αγορά) ποσό των 10.000 δολαρίων για ένα φιλανθρωπικό σκοπό στον οποίο είναι ιδιαίτερα ο καθένας ευαισθητοποιημένος στις κατηγορίες πείνα, εκπαίδευση και περιβάλλον/βιωσιμότητα.

Λεπτομέρειες για τις αιτήσεις που αφορούν το Global Test Drive διατίθενται τώρα στην κατηγορία “Global Drive” στη διεύθυνση http://facebook.com/fordfocus. Συνολικά 100 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα επιλεγούν για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη και να είναι ανάμεσα στους πρώτους test drivers του νέου Ford Focus επόμενης γενιάς.

Οι συμμετέχοντες στο Focus Global Test Drive θα επιλεγούν με βάση μία σειρά κριτηρίων όπως το επίπεδο δημιουργικότητάς τους, η ενεργή παρουσία τους στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης και ο αριθμός των ψήφων που θα λάβουν.

Προσφέροντας μέχρι 500.000 δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς που θα υποδείξουν οι οδηγοί, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για ένα ‘ξεκίνημα πέραν της αυτοκίνησης’. Η Ford θα δει τις πρώτες αντιδράσεις στο νέο παγκόσμιο μοντέλο, ενώ οι οδηγοί και οι προσκεκλημένοι τους θα απολαύσουν μία συναρπαστική εμπειρία και παράλληλα θα εξυπηρετηθούν φιλανθρωπικοί σκοποί. Στο Focus Global Test Drive, όλοι κερδίζουν, καθώς η Ford συνεχίζει σταθερά την προσπάθειά της για τη δημιουργία θαυμάσιων προϊόντων, μιας ισχυρής επιχειρηματικής δραστηριότητας και ενός καλύτερου κόσμου.
Νέο Ford Focus
Το νέο Ford Focus είναι το αποτέλεσμα ενός παγκόσμιου προγράμματος προϊοντικής εξέλιξης που συγκεντρώνει τους καλύτερους μηχανικούς και τις καλύτερες τεχνολογίες της Ford από όλο τον κόσμο. Το νέο Focus θα είναι σχεδόν ίδιο και στις 122 παγκόσμιες αγορές στις οποίες θα πωλείται, με χρήση κοινών εξαρτημάτων σε ποσοστό 80%. Το Focus θα κατασκευάζεται σε εργοστάσια της Ford σε όλο τον κόσμο, από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και τη Β. Αμερική. Το λανσάρισμα του νέου Ford Focus θα ξεκινήσει στις αρχές του 2011. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Focus, επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο http://www.newfordfocusmedia.com/.