Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η Drive Α.Ε. κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Καθημερινά, παιδιά αναγκάζονται να ζουν στη φτώχια, στη βία, στην κατάχρηση ή με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Drive Α.Ε. στα πλαίσια της εταιρικής της κοινωνικής ευθύνης ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια στήριξης όλων αυτών των παιδιών και των νέων που χρειάζονται πραγματική βοήθεια, ενώνοντας τις δυνάμεις της με το μη κερδοσκοπικό σύλλογο «Αγάπη για το παιδί».

 

Με τη νέα αυτή προσπάθεια η Drive A.E. χορηγεί το σύλλογο με ένα αυτοκίνητο ToyotaYaris για τις μεταφορικές του ανάγκες, το οποίο και παραδόθηκε πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο είναι «ντυμένο» στα χρώματα της συμμαχίας, υπενθυμίζοντας σε όλους πως τα παιδιά είναι το μέλλον και πρέπει να τα βοηθούμε με κάθε τρόπο!

 

Ταυτόχρονα, με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Drive Α.Ε., στηρίζετε κι εσείς το σύλλογο «Αγάπη για το παιδί», προσφέροντας βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη! Λεπτομέρειες για τις δράσεις του συλλόγου μπορείτε να βρείτε στοwww.agapigiatopaidi.org (τηλ: 2310 231231), ενώ για κρατήσεις αυτοκινήτων μπορείτε να απευθύνεστε στο 2310 472600 ή στο www.drive-hellas.gr.