Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Στην Ελλάδα το BMWi3

H BMW Hellas αποκάλυψε το BMW i3 στην Ελλάδα. Με μια αποκλειστική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Matsuhisa Athens, το BMW i3 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους. Στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου παρευρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης για να γνωρίσουν από κοντά το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW.

Ο Σπύρος Φίλιππας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Hellas καλωσόρισε τους καλεσμένους, ενώ κατά διάρκεια του λόγου του τόνισε την επαναστατική φιλοσοφία που το BMW i3 πρεσβεύει. Επιπρόσθετα, ο κύριος Φίλιππας αναφέρθηκε στις βιώσιμες μεθόδους παραγωγής του αυτοκινήτου, στα καινοτόμα υλικά και στα συστήματα κίνησης που το BMW i3 ενσωματώνει, καθώς και στην πρωτοβουλία της BMW για την έναρξη της βιώσιμης μελλοντικής μετακίνησης στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, μαζί με τον Gerald Krainer, Head του BMW i Project για τη Νοτιο-ανατολική Ευρώπη, αποκάλυψαν το καινοτόμο ηλεκτρικό μοντέλο στους καλεσμένους. Το BMW i3 αναμένεται στην ελληνική αγορά το Νοέμβριο του 2013 με τιμή € 36.150.