Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η Fiat επιστρέφει στις ΗΠΑ με το 500


Η Fiat κάνει την επιστροφή της στην αμερικανική αγορά με την παρουσία της στην έκθεση του Λος `Aντζελες. Η επιστροφή αυτή σημαδεύεται από την παρουσίαση του 500, ενός από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα του στιλ και της τεχνολογίας "Made in Italy", κληρονόμου ενός μοντέλου που αποτέλεσε ένα από τα σύμβολα της αυτοκίνησης.
Όπως τονίζει η Laura Soave, επικεφαλής της Fiat στη βόρεια Αμερική, «το Fiat 500 ήταν πάντα το σωστό αυτοκίνητο στη σωστή στιγμή. Με το νέο Fiat 500 προσφέρουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της αγοράς στη βόρεια Αμερική».
Το Fiat 500 ικανοποιεί τις ανάγκες της νέας γενιάς των Αμερικανών που θέλουν ένα ελκυστικό, προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες τους, οικολογικά βιώσιμο και τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο, που αντανακλά την εικόνα τους. «Σε μια εποχή που η Αμερική επιστρέφει στην απλότητα, με ανανεωμένη την προσοχή στο περιβάλλον, το νέο μας αυτοκίνητο ταυτίζεται με τη σύγχρονη μινιμαλιστική τάση και προσφέρει μια προηγμένη και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, τυλιγμένη με μια αύρα κορυφαίας ποιότητας, ακρίβειας και στιλ», συμπληρώνει η κα Soave.
Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο Μεξικό και θα έχει τιμή εκκίνησης τα 15.500 δολάρια. Με έναν εντελώς νέο κινητήρα 1.4 MutiAir με 101 ίππους, το καινοτόμο σύστημα επικοινωνίας Blue&Me και τους 7 στάνταρ αερόσακους αλλά κι ένα καινούργιο αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.