Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Jeep® και Juventus Tο Grand Cherokee μαζί με τους Ιταλούς πρωταθλητές

Σε τελετή που διοργανώθηκε στο στάδιο της Juventus στο Τορίνο παραδόθηκε στόλος αυτοκινήτων Jeep® στους παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας και στον προπονητή τους Antonio Conte για τις ανάγκες μετακίνησης τους.

 

Πενήντα υπάλληλοι του FiatGroup παρέδωσαν 27 Jeep Grand Cherokee Summit στους αγαπημένες τους ποδοσφαιριστές, σε λευκό και μαύρο χρώμα σε συμφωνία με τα χρώματα της ομάδας, τα οποία εφοδιάζονται με το νέο3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου VCommon-rail με τεχνολογία MulitJet II ο οποίος συνδυάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων.

 

Η πρωτοβουλία αυτή επιβεβαιώνει περαιτέρω τον ισχυρό δεσμό μεταξύ της Jeep και της Juventus, δύο ειδώλων που εσωκλείουν στο DNA τους μακρόχρονη ιστορία, αυθεντικότητα, επιτυχίες και πάθος.

 

Το νέο Jeep Grand Cherokee έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην Ιταλία όπου μετά το εμπορικό του λανσάρισμα τον Ιούνιο έχει αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 16% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς. Επιπλέον στην Ευρώπη κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία των μεγάλων SUV καθώς είναι πρώτο σε πωλήσεις στα 3λιτρα turbo diesel μοντέλα.