Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

H Renault στην TEOREN MOTORS

Η Renault επέλεξε να αναθέσει στο Βασίλη Θεοχαράκη την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα.
Η TEOREN MOTORS AE, σαν μέλος του ομίλου της επιχειρηματικής οικογένειας Θεοχαράκη, στοχεύει να αναδείξει τις δύο μάρκες στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των καταναλωτών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πριν και μετά τη πώληση.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της νέας εταιρείας, Βασίλης Θεοχαράκης (φωτό), στην ομιλία του στην επίσημη παρουσίαση, ανέδειξε τη σημασία της νέας στρατηγικής συνεργασίας του ομίλου με τη Renault, τόσο για τον ίδιο και την οικογένειά του, όσο και για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου.
Η αντιπρόεδρος Ντένη Θεοχαράκη, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, με τη γνώση και την εμπειρία του ομίλου αλλά και με τις δύο δυναμικές μάρκες, η TEOREN θα επιτύχει να αναπτύξει ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά αυτοκινήτου της χώρας μας.
Ο Γενικός Διευθυντής και ιδιαίτερα έμπειρο και επιτυχημένο στέλεχος Γιάννης Ιακωβίδης, παρουσίασε τη πλούσια γκάμα αλλά και τις επικείμενες αφίξεις και από τις δύο μάρκες. Επιπλέον, ανέδειξε τη σημασία του after sales στη χάραξη της στρατηγικής της TEOREN με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη και τη μακροπρόθεσμη πιστότητά του.