Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πενήντα Chevrolet στην Ελληνική Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε (50) επιβατικά αυτοκίνητα από την εταιρεία Chevellas Α.Ε. για την κάλυψη των επιχειρησιακών της αναγκών, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στη τελετή παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος

Τα οχήματα παρέδωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας Chevellas Α.Ε. κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Σε ειδική τελετή που στο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε, πενήντα (50) επιβατικά αυτοκίνητα, από την εταιρεία Chevellas A .Ε.

Τα οχήματα παραχωρήθηκαν για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το χρονικό διάστημα ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, οι οποίοι στους σύντομους χαιρετισμούς τους ευχαρίστησαν την εταιρεία για την προσφορά της αυτή.

Από την εταιρεία παρέστησαν ο Πρόεδρος της κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος καθώς και ο Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος κ. Κυριάκος Διακάτος. Από την Ελληνική Αστυνομία παρεβρέθησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου και ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Παρέστησαν ακόμα ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ευθύμιος Λυγιδάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Αναστάσιος Λάσκαρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας Επισήμων, Υποστράτηγος Γεώργιος Σαλαμούρας, Προϊστάμενοι Διευθύνσεων του Αρχηγείου καθώς και άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.