Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η Goodyear Dunlop Tires Hellas ενισχύει τη θέση της στην ελληνική αγορά

Η Goodyear Dunlop Hellas, η οποία κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες ελαστικών στην Ελλάδα, προσκάλεσε συνεργάτες και δημοσιογράφους σε ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στην καινοτομία με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την ετικέτα των ελαστικών. Η εταιρεία πραγματοποιεί ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον, παρουσιάζοντας τρία νέα ελαστικά επιβατικών οχημάτων για το καλοκαίρι: το Goodyear EfficientGrip Compact, το Goodyear EfficientGrip Performance και το Dunlop Sport BluResponse.


«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρουσιάζουμε τρία νέα, υψηλής ποιότητας προϊόντα στην ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας τη στρατηγική απόφαση της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στην παρουσία της στη χώρα, παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς», δήλωσε ο Νίκος Σπανός, Country Manager της Goodyear Dunlop Hellas. «Έχοντας ως βάση το κίνητρο της Goodyear Dunlop να δημιουργεί τεχνολογίες και προϊόντα με ηγετική θέση στην αγορά, η εταιρεία επεκτείνει περαιτέρω το εύρος των προϊόντων της, βελτιώνοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας στη χώρα και διατηρώντας τη δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες της, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον».

Η ικανότητα της Goodyear Dunlop να δημιουργεί διαφορετικού τύπου ελαστικά με άριστες επιδόσεις, έχει αποδειχθεί μέσα από αρκετές πρόσφατες δοκιμές ελαστικών που δημοσιεύθηκαν την άνοιξη του 2013. Η Goodyear Dunlop διαθέτει το υψηλότερης βαθμολογίας και επιδόσεων χαρτοφυλάκιο θερινών ελαστικών επιβατικών οχημάτων, ενώ καλύπτει τα 2/3 της ευρωπαϊκής αγοράς σε ό,τι αφορά στα μεγέθη των θερινών ελαστικών για την ίδια κατηγορία οχημάτων, με ελαστικά που φέρουν την ετικέτα CC ή ακόμα υψηλότερη.

Το Dunlop Sport BluResponse, σε διαστάσεις 195/65 R15 91V, αποτελεί έναν εκ των νικητών στην κατηγορία των θερινών ελαστικών που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμών του 2013 τις οποίες πραγματοποίησε το AutoBild, ένα από τα εγκυρότερα Γερμανικά περιοδικά αυτοκινήτων. Το Dunlop Sport BluResponse, στην ίδια διάσταση επικράτησε στη δοκιμή που διενεργήθηκε από το Auto Club Europe (ACE) και τη GTUE, μία από τις σημαντικότερες εταιρείας πιστοποίησης της Γερμανίας. Το νέο Goodyear EfficientGrip Performance αναγνωρίστηκε ως «Εξαιρετικά Προτεινόμενο» στην ίδια δοκιμή. Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες δοκιμές που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο περιοδικό αυτοκινήτων, εξετάζουν πάνω από 15 κατηγορίες επιδόσεων για τα ελαστικά.

Η Goodyear Dunlop Hellas δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για 45 χρόνια. Διαθέτοντας ελαστικά επιβατικών οχημάτων έως και ελαστικά φορτηγών και off road, η εταιρεία δημιούργησε, μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες της, προσφέροντάς τους στήριξη και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες τους.