Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

All-New 2013 Volkswagen Golf Mk7: This is Really It, First Official Photos - Carscoop

All-New 2013 Volkswagen Golf Mk7: This is Really It, First Official Photos - Carscoop

Λανσαρίσματα Ford στις 6/9

Ο Alan Mulally, CEO της Ford μαζί με τον Stephen Odell, Chairman Ford Ευρώπης και ανώτερα στελέχη της Ford θα παρουσιάσουν λεπτομερώς μία σημαντική επιτάχυνση στο λανσάρισμα νέων προϊόντων στην Ευρώπη

• 2.500 έμποροι, εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των media θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ziggo Dome στο Άμστερνταμ

• Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά ή σε επανάληψη σε διάφορες γλώσσες στο www.gofurtherlive.com, ενώ δελτία τύπου, φωτογραφίες, βίντεο και εικόνες θα διατίθενται και θα ενημερώνονται συνεχώς στο gofurther.fordmedia.eu

Η Ford Motor Company θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες μιας σημαντικής επιτάχυνσης στο λανσάρισμα νέων προϊόντων στην Ευρώπη στην ειδική εκδήλωση “Go Further” στο Άμστερνταμ στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Ziggo Dome θα είναι ο Alan Mulally, CEO της Ford, ο Stephen Odell, Chairman της Ford Ευρώπης, και άλλα ανώτερα στελέχη της Ford.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ford έχει προγραμματίσει την παγκόσμια παρουσίαση μιας σειράς νέων οχημάτων και τεχνολογιών για την Ευρώπη, αξιοποιώντας την παγκόσμια στρατηγική One Ford της εταιρίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες ενός από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα νέων προϊόντων και τεχνολογιών στην ιστορία της Ford Ευρώπης με πελάτες, εμπόρους, εργαζομένους και μέσα ενημέρωσης σ’ αυτή τη μοναδική εκδήλωση» δήλωσε ο Odell.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και σε επανάληψη σε διάφορες γλώσσες στο διαδικτυακό τόπο www.gofurtherlive.com από τις 13:30 μέχρι τις 15:00 CET. Δελτία τύπου, φωτογραφίες, βίντεο και εικόνες θα διατίθενται και θα ανανεώνονται συνεχώς στο gofurther.fordmedia.eu.