Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η αξιοπιστία Lexus βραβεύεται

Οι κάτοχοι Lexus είναι οι πιο ικανοποιημένοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στη Γερμανία στον τομέα της αξιοπιστίας σύμφωνα με το κορυφαίο Γερμανικό περιοδικό του ειδικού τύπου Auto Motor und Sport (AMS). Το περιοδικό δημοσίευσε τα αποτελέσματα της νέας έρευνας Brand Profile Analysis (Ανάλυση Προφίλ Μάρκας) στην οποία η Lexus επικράτησε στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό.

Πάνω από 93.000 αναγνώστες απάντησαν στη λεπτομερή έρευνα που διεξήγαγε το AMS. Στον τομέα της αξιοπιστίας, η Lexus έλαβε επιδοκιμαστικά σχόλια από το 88% των πελατών της και αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία πολυτελών οχημάτων.
Οι ιδιοκτήτες Lexus επίσης επέδειξαν ισχυρό συναισθηματικό σύνδεσμο με τη μάρκα, βαθμολογώντας την με 89% για τη φροντίδα της προς τους πελάτες. Αυτή η σχέση δεν σταματά μόνο στο προϊόν. Οι κάτοχοι Lexus βαθμολόγησαν με άριστα την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν οι Έμποροι Lexus.
Η Lexus προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για το Ευρωπαϊκό λανσάρισμα του νέου CT 200h, του παγκοσμίως πρώτου υβριδικού της πολυτελούς μικρομεσαίας κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: