Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η TOYOTA στη φετινή Εκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης



 

Το νέο Toyota AYGO κατέχει περίοπτη θέση στο περίπτερο της Toyota στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 16 Μαρτίου.

 

Με σχεδιαστικό θέμα ‘J-Playful’, προτίθεται να λανσάρει νέα επίπεδα απόλυτης απόλαυσης και διασκέδασης στην κατηγορία του. 

Ο Επικεφαλής Μηχανικός David Terai εξάπτει ακόμα περισσότερο την περιέργειά μας τονίζοντας:  «Ήθελα να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που να ξεχωρίζει με Ιαπωνικό τρόπο για να διεγείρουμε  τη φαντασία  των πελατών σε όλη την Ευρώπη.  Γι αυτό, άντλησα έμπνευση από την Ιαπωνική νεανική κουλτούρα της εποχής.»  

Το Toyota AYGO θα αποκαλυφθεί στη συνέντευξη τύπου της Διεθνούς Εκθεσης Αυτοκινήτου στην Γενεύη, την 4η Μαρτίου και ώρα 09.30πμ., στο περίπτερο της Toyota (Hall 4).

 

Η  Έκθεση Αυτοκινήτου σηματοδοτεί επίσης φέτος την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του υδρογονοκίνητου FCV Concept της Toyota καθώς και του FV2, ενός μελλοντικού πρωτοτύπου, που διερευνά νέους τρόπους συνεργασίας και άμεσης επικοινωνίας μεταξύ οδηγού, αυτοκινήτου και περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: