Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Στο 82ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης παρακολουθούμε τη συνέχιση του προγράμματος προϊοντικής ανανέωσης Toyota που φέρνει περισσότερο συναίσθημα με το GT 86 και επεκτείνει την πλήρως υβριδική τεχνολογία σε νέες κατηγορίες.

Yaris Hybrid
Το Yaris Hybrid θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του, εισάγοντας πραγματική καινοτομία στην κατηγορία B. Το αυτοκίνητο θα προσφέρει την τεχνολογία Toyota Hybrid Synergy Drive® σε μία ευρύτερη ομάδα πελατών αποτελώντας την πιο προσιτή, πλήρως υβριδική πρόταση στην Ευρωπαϊκή αγορά. Συνδυάζοντας ομαλή και αθόρυβη λειτουργία με εξαιρετική ευελιξία στην πόλη και μέγιστη ευρυχωρία εσωτερικού σε συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, έχει τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων στην κατηγορία.

FT-Bh concept
Παγκόσμιο ντεμπούτο κάνει και το FT-Bh concept μία πανάλαφρη, πλήρως υβριδική μελέτη που σχεδιάστηκε για χαμηλές εκπομπές ρύπων μέσα από ένα οικονομικά βιώσιμο πλαίσιο παραγωγής. Οι ώριμες τεχνικές και διαδικασίες που εφαρμόζονται στο πρωτότυπο αποφεύγουν τη χρήση σπάνιων και ακριβών υλικών ή περίπλοκων διαδικασιών, χρησιμοποιώντας μόνο τα καθιερωμένα στη βιομηχανία αυτοκινήτου.


GT 86
Ευρωπαϊκό ντεμπούτο κάνει το πολυαναμενόμενο Toyota GT 86, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη από φέτος το καλοκαίρι. Η τελευταία πρόταση της Toyota στη σπορ κατηγορία μοντέλων προσφέρει γνήσια αίσθηση, πάθος και μία απαράμιλλη οδική εμπειρία σε προσιτή τιμή.

Πρωτότυπα TOYOTA NS4 και FCV-R
Τα πρωτότυπα TOYOTA NS4 και FCV-R παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Το TOYOTA NS4 είναι η επόμενη γενιά Plug-in Hybrid Vehicle (PHEV) και απαντά στην επιθυμία των πελατών για προστιθέμενη αξία στην υβριδική αυτοκίνηση με προηγμένη σχεδίαση, χειροπιαστή ποιότητα και ανώτερη οδηγική εμπειρία. Το FCV-R ενσαρκώνει το επόμενο βήμα της TOYOTA στα υδρογονοκίνητα οχήματα μαζικής παραγωγής, προετοιμάζοντας το δρόμο για το λανσάρισμα ενός Fuel Cell Vehicle (FCV) τύπου sedan μέχρι το 2015.

TOYOTA diji
Τέλος, Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στη Γενεύη κάνει και το TOYOTA diji concept ως η απόλυτη πρόταση στην εξατομίκευση. Όλες οι επιφάνειες του αμαξώματος - εξωτερικό και εσωτερικό – λειτουργούν σαν οθόνη, με το χρώμα και το περιεχόμενο να αλλάζει σύμφωνα με τις επιθυμίες του οδηγού. Η διαδικασία εμφάνισης μηνυμάτων και πληροφοριών είναι πανεύκολη, θυμίζοντας κατέβασμα εφαρμογής. Επιπλέον, το TOYOTA diji μπορεί να συνδεθεί με τα γύρω οχήματα και την υποδομή προσφέροντας μία πλήρως ‘δικτυωμένη’ οδηγική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: